20.03.2024

До Дня Землі морські прикордонники висадили фруктовий сад у Будинку дитини в Ізмаїлі


Військовослужбовці 18 загону Морської охорони Державної прикордонної служби України заклали фруктовий сад на території Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини: так морські прикордонники привітали малечу з Днем Землі, який відзначається щороку 22 березня.

Серед висаджених дерев – фруктово-плодові, такі як вишня, черешня, груша, яблуня та інші, які, за задумом військових, будуть не лише прикрашати територію соціального закладу, а й радувати діток стиглими фруктами. Як зауважила адміністрація, морські прикордонники фактично взяли шефство над закладом, підтримуючи його вихованців на усіх святкових заходах та у повсякденний час.

На заваді не стала й негода, яка охопила Одещину, але поспілкуватися та провести час з вихованцями не дав змоги карантин, який оголошено у закладі. Щоб дітки не засмутилися через неможливість поспілкуватися з морськими прикордонниками, ті залишили малечі смаколики та фрукти, які мають підбадьорювати діток, а на завершення заходу закликали усіх небайдужих робити більше добрих справ на користь тих, хто того потребує.



Як приготувати форшмак з дунайського оселедця

Нам знадобиться: 1 велика дунайка вагою 500 грамів, 1 кисле яблуко (наприклад, сорт «Ренет Симиренка»), ½ позавчорашньої білої булки, 100 мі...