04.11.2024

Смачна, можна сказати дієтична, запечена скумбрія по-бесарабські


На 100 г - 70 ккал Б/Ж/В - 10/2/2
  • Скумбрія (можна будь-яка риба) 400 г
  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля 1/2 шт.
  • Лимон кілька долек
  • Чорний перець, сіль
Приготування:
Рибу очистити. Застелити деко фольгою, викласти на нього цибулю, дольки лимона. Далі поперчити рибу, посолити, полити лимонним соком, покласти кільця томату.
Обгорнути фольгою зверху і випікати близько 30 хвилин при 200°С.

В поєднані з овочами - це буде чудовий варіант вечері при схудненні!

Ізмаїльська влада стимулює поширення язика ворога в Ізмаїлі і нічого не робить для впровадження державної мови

Не хотілося влазити в суперечки щодо історії Ізмаїла, але з'ясувалося що влада міста в цій сфері займає антидержавну позицію, прославляє...