30.04.2024

В Ізмаїлі на поточний ремонт насосної станції витратять понад 3 мільйони гривень



Ізмаїльське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства оголосило тендер на поточний ремонт каналізаційної насосної станції “КНС-2” по вул. Придунайська. Про це ЗМІ дізналися з сайту Prozorro.

Це вже друга спроба комунального підприємства знайти підрядника на ремонт. Перший аукціон мав відбутися 27 квітня, однак торги скасували через відсутність учасників. Тож водне господарство оголосило другий тендер – аналогічний попередньому, за такою ж самою ціною.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має просто оновити дорожнє покриття на території, а саме: розібрати старе асфальтобетонне покриття та бортові камені, улаштувати нове тришарове покриття, зробити тротуари та встановити нові бортові камені.

Аукціон відбудеться 8 травня. Робота має бути виконана у період з 20 травня по 01 жовтня 2024 року. Фінансування робіт здійснюватиметься коштом комунального підприємства.

На Архієрейському Соборі Православної церкви України було проголошено анафему Путіну

У постановах собору зазначається, що ПЦУ не може відлучити Путіна формально, але вказується, що “ця особа своїми злочинами і впертим та свід...