Нам знадобиться: 1 велика дунайка вагою 500 грамів, 1 кисле яблуко (наприклад, сорт «Ренет Симиренка»), ½ позавчорашньої білої булки, 100 мілілітрів молока, 100 грамів вершкового масла, 1 маленька цибулина, 1 лимон, сіль та чорний перець за смаком.
Дунайку краще брати свіжопосолену, а дрібнити її, звісно попередньо очистити від нутрощів та кісток, виключно ножем. До рибки додати натерті на мікротерці цибулю та яблуко (без шкірки), попередньо розмочену в молоці, віджату та теж подрібнену ножем булку, вершкове масло та сік лимона. Потім солити та перчити усе, а після – блендером збити фарш до пишності.
Їсти форшмак радимо намазуючи на чорний хліб. Обов'язково попередньо випивши чарку української горілки та промовивши «Слава Україні».
25.04.2024
Чому сепарська влада Ізмаїла не любить пам'ятник архітектури Мечеть і називає її "Діорамою"
В Ізмаїлі розташована колишня османська мечеть — пам'ятник містобудування та архітектури XVI століття національного значення. Втім сепар...
-
90-е годы ХХ века останутся в истории как время криминальных разборок многочисленных преступных банд. «Лихие» или «кровавые» - такие определ...
-
Вихованка клубу “Біла тура” Ізмаїльського палацу дітей та юнацтва Світлана Руссєва стала переможницею чемпіонату Європи з класичних шахів...
-
Дунайські порти наразі є єдиним місцем, де величезний урожай зернових з України можна надійно завантажити на кораблі для експорту Минуло сот...