Нам знадобиться: 1 велика дунайка вагою 500 грамів, 1 кисле яблуко (наприклад, сорт «Ренет Симиренка»), ½ позавчорашньої білої булки, 100 мілілітрів молока, 100 грамів вершкового масла, 1 маленька цибулина, 1 лимон, сіль та чорний перець за смаком.
Дунайку краще брати свіжопосолену, а дрібнити її, звісно попередньо очистити від нутрощів та кісток, виключно ножем. До рибки додати натерті на мікротерці цибулю та яблуко (без шкірки), попередньо розмочену в молоці, віджату та теж подрібнену ножем булку, вершкове масло та сік лимона. Потім солити та перчити усе, а після – блендером збити фарш до пишності.
Їсти форшмак радимо намазуючи на чорний хліб. Обов'язково попередньо випивши чарку української горілки та промовивши «Слава Україні».
25.04.2024
Антимонопольний комітет виявив змову в аукціоні з продажу Ізмаїльського винзаводу
Ізмаїльський винзавод 13 листопада Південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) повідомило про відк...
-
90-е годы ХХ века останутся в истории как время криминальных разборок многочисленных преступных банд. «Лихие» или «кровавые» - такие определ...
-
"Я мусульманочка, а ты украиночка иди воюй": Ізмаїльський ринок будуть перевіряти, порушницю-узбечку штрафувати, а місцева вла...
-
Прокурори Одеської обласної прокуратури довели вину співробітника судноремонтного заводу в Ізмаїлі у передачі російським спецслужбам важливо...