Нам знадобиться: 1 велика дунайка вагою 500 грамів, 1 кисле яблуко (наприклад, сорт «Ренет Симиренка»), ½ позавчорашньої білої булки, 100 мілілітрів молока, 100 грамів вершкового масла, 1 маленька цибулина, 1 лимон, сіль та чорний перець за смаком.
Дунайку краще брати свіжопосолену, а дрібнити її, звісно попередньо очистити від нутрощів та кісток, виключно ножем. До рибки додати натерті на мікротерці цибулю та яблуко (без шкірки), попередньо розмочену в молоці, віджату та теж подрібнену ножем булку, вершкове масло та сік лимона. Потім солити та перчити усе, а після – блендером збити фарш до пишності.
Їсти форшмак радимо намазуючи на чорний хліб. Обов'язково попередньо випивши чарку української горілки та промовивши «Слава Україні».
25.04.2024
На Архієрейському Соборі Православної церкви України було проголошено анафему Путіну
У постановах собору зазначається, що ПЦУ не може відлучити Путіна формально, але вказується, що “ця особа своїми злочинами і впертим та свід...
-
"Я мусульманочка, а ты украиночка иди воюй": Ізмаїльський ринок будуть перевіряти, порушницю-узбечку штрафувати, а місцева вла...
-
Дунайські порти наразі є єдиним місцем, де величезний урожай зернових з України можна надійно завантажити на кораблі для експорту Минуло сот...
-
22 вересня в Ізмаїлі відбувся перший міжнародний жіночий форум “ВОНА”, організований громадською організацією “Жіночий клуб лідерок “Сила Жі...