27.01.2024

Єврей Мігаль, узбечка Сидікова та росіянин Лузанов посміялися над українкою Наталією Осикою

Жителька Саф’янівської громади дружина воїна ЗСУ Наталія Осика, яку на Ізмаїльському ринку ображала узбецька торгівка спеціями, назвавши її нацисткою, отримала листа від директора ринку Мігеля і виклала його в фейсбук.

Мігель повідомив що з Маргубахон Сидіковою була проведена серія профілактичних бесід, одна з яких відбувалася в присутності заступника міського голови Сергія Аркадійовича Лузанова.
Після проведення профілактичних бесід, Маргубахон Сидікова сказала що більше не буде.

Показово що d листі Мігель написав свою посаду та прізвище мовою ворога.



"Чудово! Підпільний мільярдер власник свіноферми єврей Мігель, узбецька підприємниця, чиновник-корупціонер росіянин Лузанов разом посміялися над українкою яка всі кошти витрачає на воїнів, і щось пожертвувати їй на ЗСУ цим ворогам в голову не прийшло, потім вони будуть волати що ми тут мирно живемо в дружньому багатонаціональному регіоні і чекаємо тут братів-росіян, а ви нацисти вносите розкол своєю мовою, йдіть на фронт і не заважайте нам тут заробляти!" - написали в одному з коментарів.

На Архієрейському Соборі Православної церкви України було проголошено анафему Путіну

У постановах собору зазначається, що ПЦУ не може відлучити Путіна формально, але вказується, що “ця особа своїми злочинами і впертим та свід...