24.09.2023

“Вона – не Барбі. Вона – боєць”: в Ізмаїлі відбувся перший міжнародний форум Жіночого клубу лідерок “Сила Жінок”

Ізмаїлки

22 вересня в Ізмаїлі відбувся перший міжнародний жіночий форум “ВОНА”, організований громадською організацією “Жіночий клуб лідерок “Сила Жінок”. Масштабний захід зібрав більше 100 успішних жінок зі всього Подунав'я.

Основною метою форуму була презентація жіночого клубу лідерок “Сила Жінок”, створення жіночого нетворкінгу, кооперація жінок-лідерок, жінок, що займаються підприємницькою діяльністю, громадських діячів, соціально відповідальних громадян для сприяння розвитку жіночого потенціалу та покращення статусу жінок у суспільстві.
“Ми маємо на меті закласти камінь в жіночий рух успішних жінок на Одещині. Показати собі і оточуючим, що жінка – не лялька, а боєць”, – розповіли організатори.
Девізом форуму став слоган “Вона – не Барбі. Вона – боєць”. Учасників заздалегідь попросили дотриматися дрес-коду – прийти у вбранні білого або рожевого кольорів. Вибір саме цих двох кольорів має символічне значення: рожевий вважається у світі кольором мрій, а білий символізує чистоту, незаплямованість, безвинність, чесноту, радість.
Ізмаїлки
Ізмаїлки

Численні гості мали змогу прослухати п’ять дискусійних панелей. Спікерами були успішні бізнес-вумен, психологині, культурні та громадські діячки, представниці наукової сфери, журналістки, волонтерки, чиновниці, депутатки, меценатки тощо.
Привітати новий започаткований жіночий проєкт прийшли й чоловіки: народний депутат України Анатолій Урбанський, голова Ренійської громади Ігор Плєхов, ректор Ізмаїльського державного гуманітарного університету Ярослав Кічук.

На Архієрейському Соборі Православної церкви України було проголошено анафему Путіну

У постановах собору зазначається, що ПЦУ не може відлучити Путіна формально, але вказується, що “ця особа своїми злочинами і впертим та свід...